Nopeasti perille

Lentoteitse

Kerro kaverille:

Ruotsiin voi nyt matkustaa lentäen halvemmalla kuin koskaan, ja yhä useampi matkustaja valitsee lentämisen. Tarjonta ja tarjoukset muuttuvat jatkuvasti. Hae päivän hinta internetistä.

Ruotsin kansallisena lentoyhtiönä toimii skandinaavinen, Star Alliance -yhtiö SAS. Suomesta Ruotsiin liikennöivat SASin lisäksi Finnair, Norwegian, Gotlandsflyg (kesäliikenne) sekä Norra.

Suomesta on suorat lentoyhteydet Ruotsiin usealta paikkakunnalta. Ohessa reittiliikennettä Suomesta Ruotsiin harjoittavien lentoyhtiöiden www-osoitteet. Lisätietoja Ruotsin lentokentistä ja niiden palveluista löytyy Swedavian kotisivuilta.

Gotlanti on suomalaistenkin suosima lomasaari, jonne pääsee kesäkuukausina helposti suorilla lennolla Helsingistä. Lento Helsingistä Visbyhyn vie perille reilussa tunnissa.

KOTIMAAN LENNOT RUOTSISSA

Pääosa Ruotsin kotimaan lennoista lähteet Arlandan lentokentältä Tukholmasta, josta voit lentää suoraan lähestulkoon kaikille Ruotsin lentokentille. Muita lentokenttiä Tukholman läheisyydessä ovat Bromma, Skavsta-Nyköping sekä Västerås. Kaikille näille pääsee mukavasti niin bussilla kuin taksilla.

Saavu lähtöselvitykseen hyvissä ajoin. Varmista lentoyhtiöltäsi lähtöselvitykseen vaadittava aika.

Katso myös: