Ruotsin pohjoisin hiihtokeskus

Riksgränsen

Kerro kaverille:

Täällä syntyvät trendit ja legendat. Ruotsin hiihtokeskuskulttuuri käynnistyi Riksgränsenissa viime vuosisadan alkupuolella ja siellä on tehty hiihtohistoriaa.

Pohjoismaista ei löydy toista Riksgränsenin veroista hiihtokeskusta. Täältä löytyy loputtomasti mahdollisuuksia ja jatkuvasti uusia houkutuksia. Laskettelukausi jatkuu parhaimmillaan juhannukseen saakka! Riksgränsenissä panostetaan täysillä siihen, että se olisi Ruotsin tärkein vapaalaskukeskus. Sekä Riksgränsenissä että Björklidenissä otetaan rinnealueella käyttöön merkittyjä reittejä yhä kasvavalle joukolle hiihtäjiä, jotka haluavat käyttää nousukarvoja, tehdä hiihtonousuja ja löytää täydellisen vapaalaskutunnelman.

Pitkän laskupäivän jälkeen lomailija voi rentoutua Riksgränsenin spassa, jonka hieronnat ja hoidot pehmittävät puuterilumella kaarrellessa kipeytyneet lihakset.

Björkliden ja Riksgränsen kuuluvat samaan Lapland Resorts -hiihtokeskusperheeseen ja ne sijaitsevat vain 30 kilometrin päässä toisistaan. Sama hiihtopassi on voimassa molemmissa keskuksissa, mikä takaa laajan tarjonnan rinteitä sekä off piste -alueita. Keskusten välillä on päivittäin ilmainen kuljetus hiihtopassin lunastaneille. Rinteissä riittää monipuolisesti valinnanvaraa lastenrinteistä haastaviin mustiin rinteisiin.

OFF PISTE -OHJAUS

Off piste- ohjauksen aikana tutustutaan hissijärjestelmän läheisyydessä olevaan alueeseen. Voit laskea monista perinteisistä rinteistä, esim. Hamres, Rimfors, Sheriffen, Branten ja Uffes vägg. Riksgränsenin off piste -rinteisiin on todella helppo siirtyä, ja takaisin hoidettuihin rinteisiin voi palata vaivattomasti.

Ajankohta: 24.2.–28.5.2017 maanantaisin ja perjantaisin klo: 09.00–11.00
Lukumäärä: maks. 8 henkilöä
Hinta: 42,50 €/hlö
Info: sisältää lumivyöryvarusteet
Kokoontumispaikka: Ala-asemalla hiihtokoulukyltin vieressä

NORDALSFJÄLL

Lähdemme matkaan oppaamme kanssa sukset kiinnitettyinä selkäreppuun ja vaellamme Nordalsfjälletin huipulle. Ruotsin ja Norjan rajalla sijaitsevasta Toppstenrösetistä näkee lännen puolella alas aina vuonon pohjalle asti. Täällä järjestetään vuosittain extremelaskun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja olosuhteiden ollessa parhaimmillaan Nordalsfjäll on maailmanluokan kohde off piste -laskijoille.

Ajankohta: 24.2.–28.5.2017 tiistaisin ja lauantaisin klo 13.00–15.00
Lukumäärä: maks. 8 henkilöä
Hinta 42,50 €/hlö
Info: sisältää lumivyöryvarusteet
Kokoontumispaikka: Ala-asemalla hiihtokoulukyltin vieressä

TUNTURIHIIHTOVAELLUS - KOKO PÄIVÄN RETKI

Tunturihiihtovaellus on koko päivän kestävä retki, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen hiihtokokemuksen. Hiihtäminen koskemattomalla lumella kauniin luonnon ympäröimänä on ainutkertaista ja saa hiihtäjän usein haluamaan lisää samankaltaisia kokemuksia.

Monissa paikoissa Riksgränsenin ympäristössä sekä Ruotsin että Norjan puolella nousu alkaa välittömästi vaelluksen alussa tai lyhyen tasamaahiihdon jälkeen. Ryhmä etenee rauhallisella vauhdilla oppaan johdolla kohti huippua. Samalla hiihtäjien mielissä pyörivät ajatukset ja odotukset tulevasta laskusta alas. Kirkkaalla säällä hiihtäjille tarjoutuvat henkeäsalpaavat näkymät.

Ajankohta: 24.2.–12.3.2017 Lauantaisin klo: 8.45–17.45 ja
13.3.–28.5.2017 tiistaisin ja lauantaisin klo: 8.45–17.45
Lukumäärä: maks. 8 henkilöä
Hinta 139 €/hlö
Info: sisältää lumivyöryvarusteet ja kuljetuksen
Kokoontumispaikka: Hotellin sisäänkäynnissä

HELISKI

Ei kunnostettuja rinteitä. Ei hissijonoja. Ympärilläsi on suuria, avoimia lumikenttiä ja mahtavia tuntureita. Oppaat valitsevat maaston ja rinteet sinun ja ryhmäsi valmiuksien mukaan. Björklidenin tunturit tarjoavat kaikkea koko perheelle tarkoitetun helihiihdon ja vaativimpien rinteiden väliltä.

Ajankohta: helmikuu–toukokuu
Hinta ja varaukset: +46 (0)980 – 64100, bokning@laplandresorts.se


Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Rinnefaktoja

Rinteitä
29
Off-piste
lukuisia
Hissejä
6