Keski-Ruotsin suosittu hiihtokeskus

KLÄPPEN

Kerro kaverille:

Kläppen Ski Resort sijaitsee Sälenfjällenissä, Ruotsin suosituimmalla laskettelualueella.

Keski-Ruotsin Kläppenissä rinteet on sijoiteltu metsän siimekseen, jossa ne ovat suojassa tuulelta ja kylmyydeltä. Voit halutessasi liikkua auringonpaisteen mukaan hiihtopäiväsi aikana, sillä Kläppenissä voi lasketella neljään pääilmansuuntaan. Koko perhe voi lähteä yläasemalta laskemaan helppoihin tai vaikeisiin rinteisiin ja tavata jälleen alhaalla saman hissin luona.

Myös haasteita löytyy kolmessa Snowparkissa, joista lapsille suunnattu Junior Snowpark on yhtä suosittu kuin aikuisten Stora Parken. Kun olet lasketellut kylliksesi, voit jatkaa Kläppenin murtomaahiihtoladuilla joko vuorten korkeuksissa tai alhaalla jokea seuraten. Paikka on Vasaloppet-hiihtokilpailun keskus, joten täältä löytyy kaikki tarpeellinen harjoittelua varten.

MÖKKIMAJOITUSTA JA KAHVITAUKOJA TRANANTORGETILLA

Kläppenin mökit sijaitsevat kodikkaasti tunturin suojassa. Niiltä käsin avautuu hieno näköala, ja luonto ulottuu aivan mökin nurkalle asti. Täällä ei ole talorykelmiä, vaan kahdeksan aluetta, joiden ympärillä on paljon tilaa. Kaikki alueet sijaitsevat mukavan hiihtoetäisyyden päässä ja monista pääsee suoraan rinteeseen.

Tranantorgetilla sijaitsevan Fred's Place -grillin suurella aurinkoterassilla kelpaa paistatella päivää, syödä grilliruokaa ja nauttia kupillinen kuumaa kaakaota.

LUMILAUTAILUN KANSALLISAREENA

Kläppen muodostaa yhdessä Ruotsin hiihtoliiton kanssa vapaalaskun ja lumilautailun kansallisareenan. Se on ainoa paikka Ruotsissa, jossa voi harjoitella ja kilpailla huipputasolla kaikissa seuraavissa lajeissa: halfpipe, slopestyle, big air ja snowboardcross. Talvella tulet varmasti näkemään useiden maajoukkueen jäsenten harjoittelevan ja kilpailevan Snowparkissa.

KLÄPPENIN HIIHTOKESKUS

Korkeusero
315 m
Hissejä
21
Rinteitä
34
Snowparkkeja
3
Lasten alueita
2

KLÄPPENIN HIIHTOKESKUS

Lue lisää