Aktiiviloma upeissa tunturimaisemissa

Björkliden

Kerro kaverille:

Ruotsin Lapin helmi sijaitsee vuorten välissä ja tarjoaa hienot näkymät.

Matkailijaa odottavat upeat hiihtomahdollisuudet, mielenkiintoiset aktiviteetit ja herkullinen ruoka aidossa tunturimiljöössä. Björklidenissä olet erämaan porteilla. Villiin luontoon tutustuminen on tehty miellyttäväksi ja helpoksi. Jos kaipaat rinteiden ja hiihtohissien luota myös muiden aktiviteettien pariin, täällä voit myös murtomaahiihtää, lähteä hiihtovaellukselle tai kokeilla heliskitä asiantuntevien oppaiden johdolla. Björklidenisaä sijaitsevassa Abiskon kansallispuistossa on myös ehkä maailman parhaat olosuhteet revontulien katseluun.

Björkliden ja Riksgränsen kuuluvat samaan hiihtokeskusperheeseen (Lapland Resorts) ja ne sijaitsevat vain 30 kilometrin päässä toisistaan. Sama hiihtopassi on voimassa molemmissa keskuksissa, mikä takaa laajan tarjonnan rinteitä sekä off piste -alueita. Keskusten välillä on päivittäin ilmainen kuljetus hiihtopassin lunastaneille. Rinteissä riittää monipuolisesti valinnanvaraa lastenrinteistä haastaviin mustiin rinteisiin. Katso rinnekartta ja lisätietoa oheisista linkeistä.

TUNTURIHIIHTOVAELLUS ALOITTELIJOILLE

Hiihtäjille, joilla on jonkin verran hiihtokokemusta ja off piste -kokemusta ja jotka haluavat kokeilla tunturihiihtoa. Kyse on mahtavasta seikkailusta, jos pitää hiihtämisestä, tuntureista ja haluaa hikoilla hieman. Vaellukseen kuuluu kahden tunnin nousu hiihtäen ”1313”-huipulle, jossa kirjoitamme nimemme vaelluskirjaan. Sitten luvassa on mahtava lasku tunturin koskemattomalla lumella.

Ajankohta: 13.3.–7.5.2017, perjantaisin klo: 09.00–12.45
Lukumäärä: Maks. 8 henkilöä
Hintaan sisältyy: Lumivyöryvarusteet, lähetin-vastaanotinhaun peruskoulutus, opastus
Info: Mukaan kannattaa ottaa hieman evästä
Hinta: 56,50 €/henkilö

OFF PISTE -OHJAUS

Off piste -ohjauksen aikana tutustutaan hissijärjestelmän läheisyydessä olevaan alueeseen. Opas vie hiihtäjät tiettyihin rinteisiin, kuten Ängarna, Svarta Björn ja Isfallet ja esittelee juuri sen päivän olosuhteisiin parhaat rinteet. Näin laskettelijat voivat myöhemmin omin päin saada off piste -laskettelusta kaiken irti Björklidenin-oleskelunsa aikana.

Björklidenin off piste -rinteisiin on todella helppo siirtyä, ja takaisin hoidettuihin rinteisiin voi palata vaivattomasti.

Ajankohta: 10.2.–12.3.2017 maanantaisin ja perjantaisin klo: 10.30–12.00 ja
13.3.–7.5.2017 maanantaisin ja lauantaisin klo: 10.30–12.00
Lukumäärä: Maks. 8 henkilöä
Hintaan sisältyy: Lumivyöryvarusteet, opas
Hinta: 38 €/henkilö

HELISKI

Ei kunnostettuja rinteitä. Ei hissijonoja. Ympärilläsi on suuria, avoimia lumikenttiä ja mahtavia tuntureita. Oppaat valitsevat maaston ja rinteet sinun ja ryhmäsi valmiuksien mukaan. Björklidenin tunturit tarjoavat kaikkea koko perheelle tarkoitetun helihiihdon ja vaativimpien rinteiden väliltä. Lue lisää täältä.

Ajankohta: maaliskuu–toukokuu

Hinta ja varaukset: + 46 (0)980 64100, bokning@laplandresorts.se

Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Rinnefaktoja

Rinteitä
23
Off piste -alueita
Lukuisia
Hissejä
5