Enemmän maastohiihtoa

Kerro kaverille:

Hemavan Tärnaby on yksi laskettelukauden varhaisimmin avaavista hiihtokeskuksista. Keskukset haluavat tarjota myös hiihtäjille saman mahdollisuuden varhaiseen kauteen.

ENEMMÄN MAASTOHIIHTOA HEMAVAN TÄRNABYSSÄ

Panostus on monivuotinen ja tarkoittaa käytännössä parannuksia olemassa oleviin latuihin, maan kunnostustöitä, investointeja koneisiin, alkukauden lumitakuuta ja täysin uutta tietojärjestelmää uusine merkkeineen, hiihto-oppaineen ja digitaalisine kanavineen.

-”Visit Hemavan Tärnaby jatkaa kaudella -16/-17 panostustaan hiihtolatuihin ja -palveluihin yhdessä useiden paikallisten toimijoiden ja Storumanin kunnan kanssa. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita hiihtolatuja jo loka–marraskuussa.” kertoo Cajsa af Ekenstam Visit Hemavan Tärnabystä.

Tällä hetkellä Hemavanissa on latuverkostoa yhteensä 22,8 km, josta 2 km on valaistua latua. Tärnabyssä latuja on 18,3 km, joista valaistua latua 8,3 km. Pidemmän matkan retkihiihtäjä voi suksia Hemavanista alkavaa Kungsledeniä pitkiä vaikka koko 450 km matkan Abiskoon. Osoitteessa Skidspår.se pääsee katsomaan sekä Hemavanin että Tärnabyn latujen kulloisenkin lumitilanteen.

UUSIA MAASTOHIIHTOTAPAHTUMIA

Maastohiihto houkuttelee yhä enemmän kävijöitä, ja tänä talvena on mahdollisuus testata kuntoa niin vaatimattomissa perhetapahtumissa kuin vaativissa tunturihiihdoissa.

Solkatten Teamsprint Skicross, Hemavan 3.12.

Ingemarbacken Skejt, Tärnaby 3.12.

Laxfjället Runt, Tärnaby 18.2.

Lialoppet, Tärnaby 18.3.

Kungsledenrännet, Hemavan 8.4.
Katso myös: