RUOTSIN LAPIN HIIHTOKOHTEET

Jos haaveilet hyväkuntoisista laskettelurinteistä etkä halua seistä pitkissä hissijonoissa, Ruotsin Lappi on kuin tehty sinua varten. Perhekohteet tarjoavat kaikenlaista talvitoimintaa pienille ja vähän suuremmille lapsille. Ruotsin Lapin pohjoisimmat kohteet Riksgränsen ja Björkliden ovat parhaimpia paikkoja off piste -lasketteluun.

Näitä Ruotsin hiihtokohteita

Suosittelemme juuri nyt

Miksi lähteä Ruotsia edemmäs?

Talviaktiviteetteja jokaiselle

RINNEKARTTA: HEMAVAN

Hemavanin alueella on yhteensä 10 hissiä, 50 rinnettä, kaksi snowparkia ja skicross-rata. Hemavanissa sijaitsee myös vapaalaskuparatiisi Kobåset, jota moni pitää Ruotsin parhaana vapaalaskualueena.

RINNEKARTTA: TÄRNABY

Tärnabyssä on viisi hissiä ja 30 rinnettä, ja niiden joukossa lajin kuuluisuuksien mukaan nimetyt rinteet Ingemarbacken, Ringbranten ja Anjabacken.

RINNEKARTTA: KLÄPPEN

Keski-Ruotsin Kläppenissä rinteet on sijoiteltu metsän siimekseen, jossa ne ovat suojassa tuulelta ja kylmyydeltä. Voit halutessasi liikkua auringonpaisteen mukaan hiihtopäiväsi aikana, sillä Kläppenissä voi lasketella neljään pääilmansuuntaan. Koko perhe voi lähteä yläasemalta laskemaan helppoihin tai vaikeisiin rinteisiin ja tavata jälleen alhaalla saman hissin luona.

RUOTSIN LUMILLE

  • Starttaa talven riemukkain laskettelumatka Itämereltä. Kurvaa auto laivaan Helsingistä tai Turusta ja laskettele lomatunnelmiin matkalla Tukholmaan.

Viking Linen autopaketit: vikingline.fi/talviruotsi »

HIIHTÄMÄÄN

  • Ruotsin hiihtokohteista löytyy niin perhekohteita kuin haasteita hurjapäille.

Lue lisää Ruotsin hiihtokohteista visitsweden.com/talvikohteet »