Korkeanrannikon ainutlaatuinen ja kiinnostava toiminnallinen tarjonta ei rajoitu pelkästään luontoon. Tutustu tällä sivulla lapsiperheille suunnattuihin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin. Esimerkiksi Ruotsin pisin vesiliukumäki Magic Eye kuuluu jokaisen pienen vesipedon bucket listille. 

Satoi tai paistoi, aina on paljon nähtävää!

Seikkailuja sisällä ja ulkona

Hemsön linnoitus

Tutustu kylmän sodan aikaiseen sotilaalliseen kohteeseen. Kyse on äärimmäisen salaisesta maanalaisesta linnoituksesta, joka oli pitkään yksi Ruotsin parhaiten varjeltuja sotasalaisuuksia. Kuvassa linnoituksen tulenjohtokeskus Storrå.

Technichus

Härnösandissa sijaitseva Technichus tarjoaa tiedeseikkailun koko perheelle, sillä kohteessa on runsaasti jännittävää toimintaa ja näyttelyjä. Tiedekeskuksen yhteydessä toimii myös kahvila ja matkamuistomyymälä.

Elämyskylpylä Paradiset

Vietä rentouttava päivä Örnsköldinvikin Paradiset-kylpylässä, joka tarjoaa lukemattomia elämyksiä niin pienille kuin suurillekin kävijöille. Paradiset lukeutuu Ruotsin parhaisiin elämyskylpylöihin – se on taivaallinen kohde, haluatpa sitten pitää hauskaa pulikoiden, huolehtia kunnostasi tai pelkästään nauttia valtavan suuren kylpylän monipuolisesta tarjonnasta.

Vaella, kiipeile, seikkaile

Lasten kanssa luontoon

Elämyskylpylä

Paradiset