Tule lomasaarelle

AUTOLAUTALLA TAI LENTOTEITSE

Kerro kaverille:

Pakkaa tarvittavat tavarat peräkonttiin – ota vaikka polkupyörätkin mukaan – ja lähde tutkimaan luonnonkaunista saarta kaikessa rauhassa. Nähtävää riittää varmasti! Autolauttojen ansiosta saareen on helppo tutustua omalla autolla, mutta voit toki piipahtaa täällä myös lentäen.

Mukavan aloituksen lomalle ja yhdessäololle antaa rentouttava laivamatka. Nuorimpien viihtymisen takaavat suurten laivojen pallomeret ja runsas ohjelmatarjonta. Ruotsin mantereelta Gotlantiin pääsee nopeilla laivoilla muutamassa tunnissa, sillä saari sijaitsee vain 90 kilometrin päässä Ruotsin mantereelta. Jos valitset valmiin pakettimatkan, saat hoidettua kaikki tarvittavat liput ja varaukset yhdeltä luukulta.

Kesällä 2017 Gotlantiin voi matkustaa laivalla myös suoraan Suomesta. Tallink Siljan Europa-laiva risteilee Helsingistä Visbyhyn kuutena kesäsunnuntaina.

Mikäli aikaa on rajallisemmin, ota lento Helsingistä – kesällä suorat lennot vievät perille noin puolessatoista tunnissa. Tukholmasta on myös säännöllisiä reittilentoja läpi vuoden Visbyn lentokentälle.

Majoitusvaihtoehtoja perillä on runsaasti: varaa hotellihuone Visbyn keskustasta, vuokraa oma mökki merenrannalta, majoitu idylliseen perhehotelliin tai keskiaikaisten kiviseinien sisälle. Saarella on myös camping-alueita sekä Kneippbyn kesämaa, jossa perheenne voi asustaa maailman vahvimman tytön Peppi Pitkätossun mailla. Tälle saarelle lapsiperheet ovat todellakin tervetulleita!

Katso myös:


Saattaisit pitää myös näistä: