Suunnittele lomasi näillä vinkeillä

NÄE JA KOE IHANA TUKHOLMA

MATKAOHJELMAT

Missä seurassa olet matkalla Tukholmassa – kaveriporukalla, romanttisesti kaksin vai löytöretkellä? Vai suuntaatko Tukholmaan perheen kanssa, kulttuurimatkalle tai työmatkalle? Katso valmiit matkaohjelmat!

Kaupunginosittain

Tukholman keskusta eli Innerstaden koostuu hyvin erilaisista kaupunginosista, joista jokaisella on omaleimainen tunnelmansa. Vanha kaupunki eli Gamla Stan on suomalaisten kestosuosikki, jonka viihtyisät kahvilat ja ravintolat sekä pikkukujat houkuttelevat kerta toisensa jälkeen. Djurgården on lapsiperheiden ja museonkävijöiden suosikkikohde. Saarella vierähtää helposti koko päivä.

Tapahtumakalenteri

Tule, näe ja koe Tukholma! Kaupunki tarjoaa inspiraatiota, viihdettä ja elämyksiä niin kulttuurin, shoppailun kuin makuelämysten ystävälle. Katso, mitä Tukholmassa tapahtuu vierailusi aikaan ja lue myös Tukholma.fi:n toimituksen valitsemat ohjelmatärpit.

Ostoksille Tukholmaan

Tukholmasta löytyy shoppailumahdollisuuksia niin lukutoukille kuin designin ystäville. Monipuolinen muotitarjonta pitää sisällään monia Ruotsalaisia klassikkomerkkejä, joiden liikkeet ovat ehdottomasti käynnin arvoisia. Vintage-aarteiden perässä kannattaa suunnistaa Södermalmille ja erityisesti SoFoon, joksi kutsutaan aluetta, joka jää pohjoisessa Folkungagatanin, lännessä Götgatanin, etelässä Ringvägenin ja idässä Erstagatanin ja Vitabergsparkenin keskelle.

Kulttuurielämyksiä

Monipuolinen kulttuuritarjonta on tärkeä osa Tukholma-elämystä. Tukholma on monien menneiden, nykyisten ja tulevien elokuvatähtien kotikaupunki. Tukholman museoissa riittää nähtävää ja koettavaa ja osaan niistä on nykyisin jopa ilmainen sisäänpääsy. Kesän lopulla ja alkusyksystä kaupungissa on tarjolla huima kattaus festivaaleja ja urheilutapahtumia jokaiseen makuun.

Majoitu Tukholmassa

Valitse upea putiikkihotelli tai pujahda laivahotelliin pikkurahalla tai valitse jotakin siltä väliltä. Tukholman monipuolisiin hotelli- ja majoitusvaihtoehtoihin kannattaa paneutua huolella.

Tukholman Vanhakaupunki

Klassikkokohteen yllättävät puolet

MERELLINEN

14 saarta

GAMLA STAN

Perustettu 1252

TUTUSTU

Yli 70 museota

NOBEL

Nobelin kotikaupunki