Helppo perhekohde

Hasselan hiihtokeskus

Kerro kaverille:

Monet käyvät Hasselassa nähdäkseen myyttisen Hälsinglandin sinertävät vuoret talviasussaan. Nauti ainutlaatuisesta ympäristöstä Pohjois-Hälsinglandissa, jossa majoitus, toiminta ja huvitukset ovat tarjolla samassa paikassa. Valittavana on hiihtoa, kylpylänautintoja ja koko perheelle soveltuvaa toimintaa, sillä tarjontamme on laaja ja monipuolinen. Ennen kaikkea toivomme voivamme tarjota sinulle ikimuistoisia elämyksiä.

HASSELAN HIIHTOKESKUKSESSA VOIT HARRASTAA MONENLAISTA HIIHTOA

Keskuksessa on 16 rinnettä ja 8 hissiä; pisin rinne on 2 500 m ja suurin korkeusero 310 metriä. Alueella on murtomaahiihdon harrastajille yhteensä 14,5 km latuja. Ne koostuvat kolmesta eri reitistä, joiden varrella on ainutlaatuisen kauniita maisemia. Kaikki majoituspaikat sijaitsevat hotellin, ravintolan, kylpylän ja rinteiden yhteydessä. Majoittua voit suuressa tai pienessä ryhmässä, ja voit valita esimerkiksi hotellin mukavan huoneen tai mökkien kodikkaan tunnelman.

AKTIVITEETTEJA SISÄLLÄ JA ULKONA

Alueella on tarjolla monenlaista toimintaa – tämä houkuttelee kaikkia perheenjäseniä täyttämään lomapäivänsä eri aktiviteeteilla. Ulkona on rinteiden ja hiihtolatujen lisäksi mahdollisuuksia monenlaiseen ulkoilmatoimintaan, esimerkiksi pulkkamäki, minimoottorikelkkarata ja luistinrata sekä lasten leikeille suunnatut alueet.

Sisätiloissa on kylpyläosasto, jossa on lastenallas vesileikkejä varten, poreallas ja ulkoallas sekä sauna- ja rentoutumistilat. Kylpylävierailla on uinnin lomassa mahdollisuus nauttia myös kevyitä välipaloja ja virkistäviä juomia. Hotellirakennuksessa on kuntosali, jossa treenaaminen onnistuu lomasi aikana. Kuntosalilla on kuntoilu- ja lihaskuntolaitteita, painoja sekä erillinen tila vapaita harjoituksia ja toiminnallista harjoittelua varten.

Muuta ajanvietettä tarjoavat leikkihuone, pingishuone ja peliautomaatit. Hasselan hiihtokeskuksessa tapaat myös Benny-majavan, joka keksii jännittävää toimintaa kaikille lapsille. Odotamme innolla tulevaa talvea ja toivomme, että voimme ottaa sinut vastaan vieraaksemme. Tervetuloa Hasselan hiihtokeskukseen!

FAKTOJA HIIHTOKESKUKSESTA

  • Rinteitä: 16
  • Suurin korkeusero: 310 m
  • Pisin rinne: 2,5 km
  • Hissejä: 8
  • Latuja: 14,5 km
  • Kylpylätoimintaa, aktiviteetteja ja viihdettä koko talvikauden ajan!
  • Talvikauden kesto: joulukuu – huhtikuu
  • Etäisyys Tukholmasta: n. 3,5 tunnin ajomatka rannikkoa pitkin pohjoiseen kulkevalla E4-tiellä

Katso myös: