GOTLANNIN RAUHAA TALVELLA

Kerro kaverille:

Kesän vilkas lomasaari näyttää talvella toisen, rauhallisemman puolensa: Kun syksy kääntyy talveen, Visbyn katujen tunnelmallinen hämy kietoo kävijän viittansa suojaan.

Hiljaista vuodenaikaa viettävän lomasaaren talvinen luonto ja sen historiallinen maailmanperintö-kaupunki Visby tarjoavat viihtyisän vaihtoehdon talviloman suunnittelijalle. Inspiroivassa ympäristössä, jossa meri on aina lähellä, sinulla on aikaa itsellesi ja läheisillesi.

Visbyssä on laaja valikoima niin isoja kuin pieniä liikkeitä, joissa ostokset sujuvat rauhallisessa ympäristössä, ilman ruuhkaa ja stressiä. Tarjolla on gotlantilaisia käsitöitä, designia ja paikallisia ruokaherkkuja. Vuokra-autolla siirryt kätevästi paikasta toiseen pienellä saarella - Fårön raukit ovat talvisin vähintään yhtä vaikuttavia kuin kesällä!

Tiesitkö muuten, että Hansakaupunki Visby on yksi Ruotsin "ravintolatiheimmistä" paikkakunnista myös talviaikaan? Illan hämärtyessä valinnanvaraa siis riittää, kun haluat nauttia gotlantilaisesta ruoasta ja juomasta tunnelmallisten ravintoloiden lämmössä.

Matkan Visbyn ja Gotlannin tunnelmiin voi yhdistää hyvin piipahdukseen Tukholmassa - matkustit sitten lentäen tai laivalla.