White Guide

Kerro kaverille:

Oman luonnehdintansa mukaan opas esittelee ”parhaimmat, trendikkäimmät, viihtyisimmät, cooleimmat, romanttisimmat ja kulttuurisesti eksoottisimmat ravintolat”. Siten se sisältää käytännössä maan koko ravintolatarjonnan.

Parhaiden ruokapaikkojen valinnassa White Guide on korvaamaton opas ja hakuteos sekä ruokafriikeille että muille Ruotsissa matkustaville. Opas kattaa koko Ruotsin ja esittelee tasapuolisesti niin maakuntien kuin suurten kaupunkien ja taajamienkin ravintolatarjontaa. Vaikka hienoimmat gourmetravintolat sijaitsevat Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä, herkuttelijoille on tarjolla myös monia muita kiinnostavia vaihtoehtoja eri puolilla maata.

White Guide on ruotsalaisen gastronomian arvostettu asiantuntija pohjoisimmasta Lapista aina eteläiseen Ystadiin. Opas listaa Ruotsin ravintolat seuraavasti: kansainvälinen mestariluokka, Ruotsin mestariluokka, erinomainen taso, hyvä taso, mukava paikka ja ehdotus. Pisteytyksen ohella oppaassa esitellään paikallisia erikoisuuksia sekä perinneruokia, ja mukana on myös aterioiden hintatietoja.

Jos haluat vierailusi jälkeen kertoa muillekin kulinaarisista kokemuksistasi, tarkista aina, onko ravintolan ikkunassa White Guide -merkintä.

WHITE GUIDEN LISTAUS PARHAISTA KAHVILOISTA 2015

White Guide Café listasi myös tänä vuonna Ruotsin parhaat kahvilat. Testissä oli mukana lähes 400 kahvilaa eri puolilta Ruotsia. Paras kahvi keitetään White Guiden mukaan Tukholman Södermalmilla sijaitsevassa kahvila Drop Coffeessa. Vuoden 2015 kahvila löytyy puolestaan Göteborgista. Lue lisää Ruotsin parhaista kahviloista.

Katso myös: