Näe ja koe

NORDINGRÅN KALASTAJAKYLÄT

Kerro kaverille:

Nordingråssa on aitoja kalastajakyliä, maatilamyymälöitä, taiteilijoita ja käsitöitä. Norrfällsviken, Högbonden, Mannaminne ja Rotsidanin sileät kalliot ovat suosittuja retkikohteita.

NORDINGRÅN KOLME PARASTA RETKIKOHDETTA

Häggvikissä on tarjolla vierasvenesatama ja veneilyyn liittyviä palveluja sekä grilli- ja leikkipaikka. Häggvik on monelle Nordingrån keskus. Häggvikin vierailun yhteydessä kannattaa käydä Mannaminnessä. Kyseessä on museoalue, jolla on yli 50 rakennusta ja jossa voit tutustua taiteeseen, paikalliseen historiaan, arkkitehtuuriin ja Euroopan eri osista peräisin oleviin eri aihepiirejä käsitteleviin museoihin. Kiipeä polkua pitkin ylös ja nauti 150 metriä korkealta Stortorget-vuorelta avautuvasta upeasta näkymästä.

Norrfällsviken on 350 vuotta vanha kalastajakylä, joka sijaitsee Mjällomin itäosassa, kuuluu nykyään Korkeanrannikon tärkeimpiin matkakohteisiin. Se on oikea vapaa-ajan paratiisi, jossa on venesatama, leirintäalue, vierasmajoja, ravintoloita, hotelli, uimaranta, golfkenttä ja kalastusmuseo.

Högbonden - Ruotsin toiseksi korkein majakka, joka sijaitsee 75 m merenpinnan yläpuolella. Kaukana jyrkällä kalliolla sijaitsee uskomattoman kaunis majakkapaikka. Nykyisin Högbonden muodostaa Höglosmenin ja Furanin saaren kanssa luonnonsuojelualueen ja Natura 2000 -alueen. Paikassa on retkeilymaja, kahvila, rantakiviä, luolia ja vanhojen rakennusten perustuksia.

Täältä löydät lisää tietoa aktiviteeteista Nordingråssa.

Katso myös:


Saattaisit pitää myös näistä: