Golfkausi Ruotsissa

Kerro kaverille:

Ruotsissa golfkentät ovat enimmäkseen jäsenten käytettävissä, mutta useimmilla ruotsalaisilla kentillä tiiausaikojen varaaminen on golfturistien mielestä helppoa. Muissa maissa pelaaminen edellyttää yleensä jäsenyyttä, mutta ruotsalaiset kentät ovat avoinna päivittäin myös green fee -pelaajille.

Ruotsiin golfia pelaamaan tulleet matkailijat voivat varata tiiausaikoja maan kaikille golfkentille matkatoimistonsa tai hotellinsa varauspalvelun kautta. Golfmatkailijat voivat myös itse varata tiiausaikoja Ruotsin golfkentiltä. Ennakkovarauksen voi tehdä helposti puhelimitse tai Internetissä kaikille kentille. Ruotsin golftoimistojen palvelu on tehokasta ja ystävällistä, ja henkilöstö puhuu erinomaista englantia.

Golfaaminen on Ruotsissa edullista muihin Euroopan maihin verrattuna. Arkipäivinä pelaaminen on edullisempaa kuin viikonloppuisin. Monissa paikoissa on mahdollista ostaa myös edullisia golfpaketteja, jotka oikeuttavat pelaamiseen useilla saman alueen radoilla.

Ruotsalaisilla on pitkät kesälomat. Etelä- ja Länsi-Ruotsin golfkentät ovat suosittuja niin ruotsalaisten kuin muualtakin tulleiden golfaajien keskuudessa. Ruotsin golfklubeilla on monipuolinen tarjonta, mm. hyvin varustettuja golfvarustemyymälöitä, erinomaisia ravintoloita ja harjoittelukenttiä.

Ruotsissa kesät ovat lämpimiä ja hyvin valoisia. Golfkentät tarjoavat lajin harrastajille erinomaiset mahdollisuudet pelaamiseen ja mestaruusotteluihin - sekä henkeä salpaavan kauniita maisemia.

Katso myös: