En helhetsopplevelse hos Villa Sjörtorp

Hotell Villa Sjötorp

Kerro kaverille:

Besøk det ombyggde sommerstedet med rom som er basert på 1900- tallet.

Hotell Villa Sjötorp ligger sør for Uddevalla, nord for Stenungsund. Villaen ble bygget som et sommerbosted i 1901 av Emil Haeger. I dag er huset hotell og restaurant med konferansefasiliteter.

Rommene er basert på tiden huset ble bygd på, med tanke på dagens komfortkrav. I nærheten av hotellet er det en badestrand, tre minutters gange til Sveriges vakreste golfbane og fine turer i skog og fjell. Det er å muligheter til å fiske, seile, padle og ta sykkelturer.

Gå ombord på fiskebåten M/S Märta og dra ut på Bohusläns vakre skjærgård.

Har du motet i deg til å møte det skiftende været? Været på kysten kan skifte fra strålende sol med speilblankt blått hav til en sterk vind med regn og mørke skyer.Skipperen på båten passer på at du er trygg ombord på båten og du kan få varme klær om det trengs.

Er du matinteressert finnes det deilige ferske musslinger å få. Disse kokes med litt olje, løk og vin. Dette får du servert sammen med nybakt brød og passende drikke til. Disse kan du å være med å finne på en musslingsekspedisjon som tar omkring fire timer. Villa Sjötorp venter deg med ett kjøkken som serverer mat basert på lokale råvarer som serveres i husets flotte matsal.

Etter en god natts søvn venter en deilig frokostbuffet med levende lys. Drøm deg bort på Villa Sjötorp før du vender tilbake til virkeligheten igjen.

Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Yhteystiedot

+46(0)52220174
Lähetä sähköpostia
Kotisivut
Yhteystiedot

Fakta

Matsal
Ja
Åpent
Året rundt
Frokost inkludert
Ja