Null meter fra havet

Gullmarsstrand Hotell

Kerro kaverille:

Så nærme vannet du kan komme i det idylliske fiskesamfunnet Fiskebäckskil.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens ligger i det idylliske fiskesamfunnett Fiskebäckskil, midt på Bohuskysten i Vest-Sverige. Gullmarsstrand ligger så nære vannet man kan komme, på en langstrakt brygge med utsikt over Gullmarsfjordens øyer og bukter, og i nærheten av byen Gøteborg.

Roen og stillheten er varemerke men om lysten skulle komme finnes det også flere muligheter for opplevelser og eventyr å ta seg til. Gullmarsstrand i Bohuslän har 142 senger til rådighet og alle står de plassert i smakfult designede rom. Tilgangen til havutsikt er god, og du kan bo helt ved kanten av vannet. Ikke mange restauranter ligger så idyllisk til som Restaurant G, som er restauranten til hotellet. Restauranten er åpent året rundt fra mandag til fredag.

Det anbefales å besøke Sinnenas havsbad. Hotellets spa og havsbad som hviler på påler rett ut i havet. Her kan du nyte bastu og bad i ulike temperaturer. Utsikten er unik! De ansatte hos Gullmarsstrand hjelper gjerne til med at passende aktivitetsforslag, mest populært er alle typer båtturer, f. eks selsafari langs kystlinjen.


Velkommen til Vest-Sverige!

Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Fakta

Pakketilbud
Ja
Antall senger
142