Overnatting, restaurant, nytelse

Thorskogs Slott

Kerro kaverille:

Man sier at eventyr sjelden eller aldri blir til virkelighet. Da har man ikke vært på Thorskogs Slott. To og en halv time sør for Oslo troner Thorskogs Slott med en miljø som man nesten bare kan drømme om; en engelsk park med Göta elv og Svartedalens trollske urskog rett rundt hjørnet sammen med alle øvrige egenskaper som minner om slottsliv i svunne tider.

Thorskog Slott tilbyr flere typer rom som ligger til dels på slottet og til dels i øvrige byggninger av historisk opprinnelse i den vakre engelske slottsparken. Alle rom er individuelt inredd i et unikt slottsmiljø. Med flere utmerkelser i matveien, kan dere regne med at Thorskogs Slotts kokker og sommelierer står standby for at dine smaksløker skal gjøre det samme. Med lokale råvarer og et økologisk utvalg er kvaliteten på maten som serveres i absolutt toppnivå.

Overnatting

Thorskog Slott tilbyr 40 rom, derav 9 sviter, 31 dobbeltrom og 10 enkeltrom som ligger til dels på slottet og til dels i øvrige bygninger av historisk opprinnelse i den vakre engelske slottsparken. Alle rom er individuelt inredet som sørger for at gjestene skal få en nytelsesfull opplevelse i et unikt slottsmiljø.

Aktiviteter

Her finnes det rom for å bare ha tid med hverandre og å aktivere seg med det som ikke får plass i kalenderen til vanlig, som spaserturer, bad i sjøene, slottets pitch- og puttingbane, krocket, boule, og et besøk i relaxavdelingen på slottet for å nevne noe.

Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Fakta

Avstand Oslo
25 mil
Antall rom
40