Et unikt hotell

Strandflickornas Havshotell

Kerro kaverille:

Opplev ett unikt hotell med unikt design basert på begynnelsen av 1900-tallet og fine østers og musslingsturer.

Da kong Oskar ll besøkte Lysekil i begynnelsen av 1900-tallet har dette senere blitt inspirasjon til Strandflickornas Havshotell. De ulike rommene har fått ulikt tema og design. Vil du være skipper på kapteinensrom, oppleve sjarmen i Hannas pikekammer eller ett rom med tyrkiske dufter? Alle rommene tilbyr eget bad, TV og gratis wifi.

Badepavlejongen er det mest populære og ekslusive rommet de har. Her får du egen brygge, ute spabad og bastu med glassvegg som viser utsikten over Gullmarsfjorden.

I juli 2013 åpnet de seks nye hotellrom og deres vakre veksthus hvor gjester kan slå seg ned for å spise eller drikke noe fra menyen.

Øster og musslingsturer starter i Norra Hamnen i Lysekil. Her kan du være med å plukke dine egne musslinger for senere å tilbrede og prøvesmake de på en vakker klippe. Deretter går turen videre for å finne østers. Plukk både musslinger og øster å lær mer om havets mange delikatesser. Det er en uforglemmelig opplevelse i ett avslappende og fantastisk miljø.

Tirsdager og i lavsesongen, samt under jul og nyttårstider serveres en 3-retters middag på hotellet. Her er det hjemmelaget fisk- og skaldyrsuppe til forrett, ferske reker med tilbehør som hovedrett og selvfølgelig en hærlig dessert.

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Fakta

Antall soverom
22
Badeplass
100 meter
Restaurant
Ja