Viihtyisä koko perheen lomakohde

JÄRVSÖBACKEN

Kerro kaverille:

Järvsö on perheomisteinen hiihtokohde keskellä elävää kylää. Kaupat, pankit ja ravintolat löytyvät aivan käden ulottuvilta. Hyvin hoidetut rinteet ovat Järvsöbackenissa kunnia-asia, ja ne sopivat kaikentasoisille laskijoille.

JÄRVSÖBACKEN PANOSTAA LAPSIPERHEIDEN VIIHTYVYYTEEN

Bergshotellet on Järvsön ensimmäinen rinnehotelli, josta pääsee suoraan rinteisiin ja kesällä maastopyöräilypuistoon. Hotellin avajaisia vietettiin syyskuun lopulla. Bergshotelletissa toivotaan, että lapsiperheet, hyvän ruoan ystävät sekä kaikki erilaisia aktiviteetteja kaipaavat ihmiset löytävät Järvsön. Täällä voivat niin lapset kuin aikuisetkin rientää talvisin laskettelurinteisiin ja kesäisin maastopyöräilypuistoon tai nauttia rauhallisesta joogasta ja muusta harjoittelusta hotellin omalla kuntosalilla.

Hotellin tuntumassa komeilee uusi lapsille tarkoitettu hiihtoalue, jonka lastenhissi on valmistunut juuri talvisesongin kynnyksellä. Lisäksi rinteisiin tulee kolme uutta taikamattohissiä.

MONENLAISIA LOMA-AKTIVITEETTEJA RINNERIEMUN LISÄKSI

Yhdistä kylpyläpäivä lumilomaan kylpylähotelli Järvsöbadenissa. Varauksen voi tehdä, vaikka ei asuisikaan kylpylähotellissa.

Järvsö Snöskor lisää lumikenkäretkiä tänä vuonna tarjoamalla vaelluksia kylän läheisyydessä, jotta ihmisten olisi entistä yksinkertaisempaa lähteä luontoon. Viime vuonna Klackeniin tehdyt vaellukset olivat uskomattoman suosittuja ja sama suosio jatkuu varmasti myös tänä vuonna.

Viime vuonna lähetettiin reaaliaikaista kuvamateriaalia eläintarha Järvzoon karhunpesästä internetin välityksellä. Tämä sai suuren suosion, ja sama toteutetaan myös tänä vuonna. Eläintarha on avoinna tavalliseen tapaan joka päivä.

Katso Järvsön talvikauden tapahtumia tapahtumakalenterista.

Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet

TIETOA JÄRVSÖSTÄ

Rinteitä
20
Hissejä
8
Taikamattoja
4
Lasten alueita
2
Etäisyys Tukholmasta
3,5 h

TIETOA JÄRVSÖSTÄ

Lue lisää