Alt fra sommerteater til høst og julemarked

Gunnebo Slott & Trädgårdar

Kerro kaverille:

Et slott med økologisk landbruk og egen kjøkkenhage utenfor slottets restaurant.

Gunnebo Slott ligger i Mölndal. Slottet er unikt, og fremstår som et av Nord-Europas beste eksemplene på nyklassisk arkitektur fra 1700-tallet. Her kan hele familien kose seg, og velge mellom å titte på gårdsdyrene, spasere i slottsparken, delta på guidet visning gjennom de fantastiske bygningene eller slå seg ned på den trivelige kafeen Gunnebo Kaffehus och Krog.

Kafeen er et av de 43 medlemmene i Smaka på Västsverige, som sikrer gjesten et deilig måltid i spesielle omgivelser. Mesteparten av rettene på menyen har utgangspunkt i slottets egen urtehage, der økologisk landbruk og gamle dyrkingsmetoder står i fokus.

På Gunnebo er det tre typer hage å boltre seg i - barokkparken, landskapsparken og nyttehagene der krydder og urter vokser frodig i sommermånedene. Barokkparken smykker seg med statuer, urner og eksotiske vekster, mens landskapsparken er det nærmeste en kommer en Engelsk Hage i Gøteborg.

Slottshage og restaurant- åpent året rundt!
Den økologiske hagen med urter og grønnsaker ligger i nærheten til Kaffehuset som serverer middag og lunsj. På Gunnebo Slott & Trädgårdars egen hjemmeside finner du program for foredrag om hagekunstens historie. Der vil du også se at stedet tilbyr flere kurs og visningsrunder året rundt.

Butikk i Slottsmiljø
Gunnebo har en egen butikk. I butikken finner du unike Gunneboprodukter, lokalt håndtverk, hageverktøy og mye mer.

Seuraa

Reittiohjeet

Reittiohjeet